Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

λαπαθο φυτο

αμυγδαλιτιδα λεμφαδενες
Επενδύστε στο μέλλον σας & απογειώστε την καριέρα σας στον Επισιτιστικό & Τουριστικό Τομέα

Το Μetropolitan Κέντρο δια Βίου Μάθησης προσφέρει τώρα το μοναδικό ολοκληρωμένο, υψηλού επιπέδου πρόγραμμα Food & Beverage Manager, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στον επισιτιστικό και τουριστικό τομέα.


ο προσκυνητης ρυθμος

υπερχειλιση σε καζανακι

Το πρόγραμμα έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, εστιάζοντας στους τομείς - κλειδιά για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια να ανέλθουν επαγγελματικά και να διοικήσουν μια επισιτιστική μονάδα όπως, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering κ. ά.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Pearson Assured.

Το πρόγραμμα απευθύνεται: Σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, barista, bartenders, υπαλλήλους τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχείων, catering κ. λπ)

Στο πρόγραμμα έχουν επιλεχθεί να διδάξουν οι πιο έμπειροι στο χώρο (δείτε αλφαβητικά)

  • Δημήτρης Βέργας: Διευθύνων Σύμβουλος AG ADVENT ΑΕ, MSc in Total Quality Management - European Master's Programme in Total Quality Management, Eξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
  • Μίλτος Δημητρίου - Kάτοχος Diploma in Hotel Management, (Alpine Center for Hotel and Tourism Management Studies), Associate Institute of IHTTI, Switzerland, Ειδικός στη Διαχείριση αποθεμάτων, κοστολόγηση και μηχανοργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων-Database Administrator & Report Builder (MIS REPORTING) - Former Administrator του παγκοσμίως αναγνωρισμένου POS system Micros και Fidelio Food & Beverage
  • Γιάννης Ζαχόπουλος - Κάτοχος MBA in Tourism - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς-Train the Trainers της International Bartenders Association - F&B & Event Manager-Champion of International Bartending Competitions
  • Μίλτος Καρούμπας - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Παγκόσμιος Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, Γευσιγνώστης ΙΤQI, Κριτής Bocuse d'Or, Kριτής WACS και Founder Μediterranean Culinary Federation
  • Χρήστος Μανουσίδης - Μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, Manager Bar και Bartender, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικού Μπαρ - International Bartenders Associate
  • Δημήτρης Παπαϊωάννου - Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Illinois Bartending school" Chicago ,"Barskolan" Miami Κάτοχος Gastrophysic & Food Pairing-Institute of Taste, Manhatan-Νέας Υόρκης & Illinois Bartending School-Chicago
  • Αντώνης Παρούσης - Master Hospitality Management - UK F&B Manager, Cost Control Manager - Iδρυτής Οnline Platform - CostoMenu
  • Δημήτρης Περράκης - Manager at Atlantica Hotels and Resorts, Bachelor of Arts, International Hospitality Management - Bournemouth University UK, Master of Science, Hospitality and Tourism Management, F&B Management Intructor, Recognized Instructor of American Hotel and Lodging Educational Institute – AH & LA (Food and Beverage Management, Bar and Beverage Management)

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΜΕΤROPOLITAN KΔΒΜ 210-3801133

Και: http://www.mitropolitikostudies. edu.gr/tomeis-spoudwn/oikonomia-dioikisi/food-beverage-manager

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



να παλεύεις
octopus κουπες
βιοτεχνια φωτιστικων κερατσινι
sunshine σημαινει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου